7 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу » Новини Житомира
 
 


7 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Автор: admin від 26-07-2013, 12:13, переглядів: 1 339

7 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

23-25 липня відбулись матчі 7 туру РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу 2013 року в якому один з лідерів чемпіонату – СКМ «Беркут» втратив перші очки в чемпіонаті. «Галант-ПакТрейд» відкрив рахунок у матчі вже на перших хвилинах – скориставшись помилкою захисників. Надалі СКМ «Беркут» мав ігрову та територіальну перевагу і в середині тайму зрівняв рахунок. В другому таймі картина не змінилась – беркутівці мали перевагу і створили чимало гольових моментів, проте м’яч вперто не хотів залітати у ворота команди «Галант-ПакТрейд». Відтак матч так і завершився з рахунком 1:1 і атаками СКМ «Беркут».
Ще одна цікава гра відбулась у четвер – на стадіоні Спартак зустрічались «Профільтех» – «РОС». Профільтехівці вже до 10 хвилини забили два м’ячі і впевнено почувались на полі. Однак «РОС» не здавався, проводив дуже небезпечні контратаки, декілька разів нападники виходили віч-на-віч з голкіпером суперника, але лише одного разу змогли відзначитись забитим м’ячем. В другому таймі картина не змінилась, «Профільтех» частіше контролював м’яч і довів справу до 3:1. Здавалось, що гра зроблена, але «РОС» в одній з контратак знову забив і гра набула нервового характеру. Проте всі питання зняв четвертий м’яч, який провів нападник «Профільтеха» Борисюк Володимир і це був його четвертий м’яч у цьому матчі. Після цього «Профільтех» спокійно довів справу до перемоги 4:2.

Результати матчів 7 туру:
«Галант-ПакТрейд» – СКМ «Беркут» 1:1 (1:1)
«Бараші-Житомир» – «Ультра» 2:1 (0:0)
«ДВС» – «Стелла-Олімпік» 0:5 (0:3)
«Профільтех» – «РОС» 4:2 (2:1)
«Пулини» – «Стандарт» 6:0 (2:0)

Матчі 8 туру відбудуться 30-31 липня та 1 серпня. Нагадаю, що після 9 туру команди розбиваються на дві групи (перша група 1-5 місця, друга група 6-10 місця) і зіграють ще в одне коло між собою. Очки зароблені командами в першому етапі чемпіонату зберігаються. Можливість потрапити до першої п’ятірки мають ще всі команди, окрім «Стандарту» та «ДВС». Отже нас очікують дуже цікаві завершальні матчі першого етапу.

7 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

7 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: