У першому півріччі житомирські трамваї і тролейбуси перевезли менше пасажирів, ніж торік » Новини Житомира
 
 


У першому півріччі житомирські трамваї і тролейбуси перевезли менше пасажирів, ніж торік

Автор: admin від 29-07-2013, 18:32, переглядів: 1 380

У першому півріччі житомирські трамваї і тролейбуси перевезли менше пасажирів, ніж торік

11 мільйонів тонн вантажів перевезено на Житомирщині у першому півріччі. Обласна служба статистики констатує, що це - на рівні минулорічного періоду. Три чверті обсягу прийшлося на залізницю. Там у структурі перевезень, як і раніше, переважають будівельні матеріали (71%). Водночас, перевезення зерна і продуктів перемолу зросли на 13% проти минулорічного. Автоперевезення вантажів по області, склавши 3 мільйони тонн, порівняно з минулорічним суттєво не змінились, в той час, як в Житомирі зменшилися на 4%.

У першій половині року населення менше користувалося послугами пасажирського транспорту: в Житомирі на 9%, по області – на 5% ніж торік. Зокрема, на електротранспорті пасажиропотік скоротився на 15%, і трохи збільшився у перевезенні приватними маршрутними автобусами.
Кількість перевезених пасажирів в ЖТТУ скоротилася через зменшення кількості тролейбусів на маршрутах так до нового року на маршрути виїжджало близько 80 тролейбусів після нового року 60-62 тролейбуси. На сьогодні з 129 тролейбусів працює близько 70 інші стоять в депо.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: