З 30 липня санстанція закрила пляжі у житомирському гідропарку » Новини Житомира
 
 


З 30 липня санстанція закрила пляжі у житомирському гідропарку

Автор: news_maker від 30-07-2013, 18:56, переглядів: 1 708

З 30 липня санстанція закрила пляжі у житомирському гідропарку

Рішення про закриття пляжів прийняте "за результатами санітарно-мікробіологічних досліджень якості річкової води, відібраної фахівцями Житомирського міськрайонного відділу лабораторних досліджень на пляжах "Дорослий" та "Дитячий" в районі Гідропарку по вулиці Черняховського в місті Житомирі", – йдеться в офіційному повідомленні на сайті Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області.

Начальнику управління комунального господарства житомирської міськради та директору парку культури і відпочинку імені Юрія Гагаріна надано приписи про тимчасову заборону функціонування пляжів "Дорослий" і "Дитячий" та щодо проведення заходів по поліпшенню якості річкової води в даних місцях відпочинку населення.

Виконання припису контролюють спеціалісти Житомирського міськрайонного управління Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області. Там повідомили, що йдеться про перевищення у відібраній на пляжах воді норми чисельності бактерій кишкової палички і у найближчі дні спеціалісти санепідслужби робитимуть повторний аналіз.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: