У пологовому відділенні першої міської лікарні народилася трійня хлопців » Новини Житомира
 
 


У пологовому відділенні першої міської лікарні народилася трійня хлопців

Автор: admin від 3-08-2013, 18:06, переглядів: 3 039

У пологовому відділенні першої міської лікарні народилася трійня хлопців

27 липня 2013 року в пологовому відділенні першої міської лікарні стало більше одразу на трьох житомирян. У молодого подружжя Олексія та Ольги Тимощуків народилися троє хлопчиків.

Привітала батьків з потрійним святом і вручила родині подарунки від імені міського голови та виконавчого комітету міської ради заступник міського голови Наталія Леонченко у п’ятницю, 2 серпня 2013 року.

«Коли народжується дитина – це велика подія для родини, а коли їх народжується одразу троє – це надзвичайно велика радість не тільки для батьків, а й для всіх нас. Це – і відповідальність як для вас, так і для міста, адже ми також повинні зі свого боку подбати про вашу сім’ю. Я дуже рада, що в мами і діток все склалося добре. Нехай ваші хлопчики ростуть на радість вам і місту Житомир», – сказала Наталія Леонченко.

Як повідомила заступник міського голови, молода родина має право на першочергове отримання житла. Нині в невеликій квартирі проживає шестеро осіб, і це не враховуючи поповнення.

«Ми займаємося питанням можливості надання квартири цьому молодому подружжю. Для позачергового отримання житла сім’я має стати на чергу у міськвиконкомі», – повідомила заступник міського голови.

Батьки новонароджених вважають таку можливість найкращим подарунком для їхньої родини та з великим задоволенням розповідають про своїх малюків. Вже навіть з іменами визначилися.

«Ми ще остаточно не назвали їх, поки тільки думаємо. Хочемо, щоб це були три «В»: Володимир, Владислав і Віталій. Найбільший народився вагою 2 кг. 330 гр., середній – 2 кг. 180 гр. і найменшенький, але на даний момент найшустріший – 1 кг. 880 грам.», – розповідає молода мама.

Кажуть, що літеру «В» обрали не випадково, адже хлопчики народилися за день до Дня Святого Володимира. Батько дітей зізнається, що коли від дружини після УЗД дізнався про трійню, то гарним емоціям не було краю.

«Не очікував, але коли УЗД показало, що буде 3 хлопчика, то я був на стільки щасливий, що в мене аж виступили сльози. Шкода, на пологах не був, оскільки проводили «кесерів розтин». Тепер будемо виховувати їх так, як нас батьки виховували. Будемо все давати найкраще, щоб вони нічого не потребували», – говорить Олексій.

Зараз діти перебувають у відділенням анестезіології та інтенсивної терапії новонароджених Житомирської обласної дитячої лікарні. Завідуюча відділенням Тетяна Килимник говорить, що стан дітей стабільний, а мама, яку 2 серпня виписали з пологового відділення, найближчим часом матиме можливість бути поруч зі своїми дітьми. Її планують прийняти на стаціонар, де вона знаходитиметься поруч зі своїми трьома дітьми в окремій палаті.
У пологовому відділенні першої міської лікарні народилася трійня хлопців

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: