Утеплений будинок по вул. Київській, 73 дав 82 тис грн економії » Новини Житомира
 
 


Утеплений будинок по вул. Київській, 73 дав 82 тис грн економії

Автор: admin від 5-08-2013, 20:09, переглядів: 1 976

Утеплений будинок по вул. Київській, 73 дав 82 тис грн економії

164 гігакалорії тепла вдалося зекономити під час минулого опалювального періоду за рахунок комплексного утеплення будинку по вул. Київській, 73. У грошовому еквіваленті економія коштів становить 82 тис.грн.

Мешканці «будинку-щасливчика» розповідають, що вже в перший рік відчули ефект від утеплення: взимку в їх помешканні набагато тепліше, ніж у порівнянні з минулими роками, а нині – влітку – навіть прохолодніше.

Міський голова Володимир Дебой говорить, що на прикладі цього будинку житомиряни зможуть переконатися у необхідності утеплення житла.

«За рахунок коштів міського бюджету ми провели комплексне утеплення будинку, заміну вікон у під’їздах та асфальтування прибудинкової території. Спасибі, мешканцям, які зі свого боку долучилися до цієї програми та контролю якості виконання робіт», – сказав Володимир Дебой.

У будинку також замінені всі інженерні мережі, дах, мешканці власними силами встановлювали водостоки та заквітчували територію.

Як повідомила начальник управління житлового господарства Світлана Півоварова, цьогоріч на ремонт житлового фонду в порівнянні з минулим роком спрямовано вдвічі більше коштів – 16 млн.грн. Проте терміни виконання робіт напряму залежать від активності проплат рахунків з боку казначейства.

Утеплений будинок по вул. Київській, 73 дав 82 тис грн економії

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: