Табір Супутник відвідав Беркут » Новини Житомира
 
 


Табір Супутник відвідав Беркут

Автор: news_maker від 9-08-2013, 18:09, переглядів: 2 760

Табір Супутник відвідав Беркут

9 серпня 2013 року в літньому таборі «Супутник» відбулася зустріч дітей, що відпочивають в таборі, з бійцями спецпідрозділу «Беркут» та кінологами УМВС, які продемонстрували свої вміння.

Під час показових виступів беркутівці відпрацьовували навички ближнього бою, а кінологи продемонстрували, на що здатні їхні підопічні. Дітям також показали зброю та спорядження, що використовують бійці спецпідрозділу «Беркут».

«Сьогоднішній захід був проведений з метою попередження дитячих правопорушень та створення позитивного іміджу правоохоронних органів серед дітей. Дітям все сподобалось, у багатьох навіть з’явилося бажання в майбутньому стати працівниками правоохоронних органів», – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Бондарчук Сергій

Володимир Шуст, директор КП «Реклама», в підпорядкуванні якого знаходиться табір «Супутник», розповідає, що подібні заходи проводяться постійно: «Сьогоднішній захід не є винятком. До табору вже приїздили працівники ДАІ, які в формі гри розповідали дітям про безпеку дорожнього руху. Подібні візити дуже важливі, адже діти крім відпочинку отримують ще й інформацію, яка може знадобитися їм в майбутньому».

Табір Супутник відвідав Беркут

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: