9 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу » Новини Житомира
 
 


9 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Автор: news_maker від 9-08-2013, 20:23, переглядів: 1 557

9 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Відбулись матчі 9 туру РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу якими завершилась перший етап чемпіонату в якому визначався розподіл місць в турнірній частині для участі в другому етапі. Відповідно до займаних місць перша п’ятірка команд змагатиметься в одне коло в іграх між собою і визначатиме призерів чемпіонату. Друга п’ятірка визначить розподіл місць з 6 по 10-те. Очки зароблені командами в першому етапі чемпіонату зберігаються.
Цікавими та бойовими видались матчі в парах «Профільтех» – «Стелла-Олімпік» та «РОС» – «Ультра». Але якщо в першій парі «Профільтех» вів у рахунку 2:0 і суперник зумів відквитати лише один м’яч, то в другій парі нічийний рахунок тримався до останніх секунд матчу і лише в компенсований арбітром час «РОС» зумів вирвати перемогу. Про бойовитість цього матчу свідчить те, що обидві команди догравали матч у неповних складах через вилучення, які заробили по одному гравцю в кожній команді.
Залишається невідомим результат ще одного матчу 9 туру. В матчі «Пулини» - СКМ «Беркут» в складі команди «Пулини» грали два незаявлені на чемпіонат гравці, через що командою СКМ «Беркут» подано протест на результат матчу. Тепер контрольно-дисциплінарний комітет у понеділок визначатиме долю обох команд.

Результати матчів 9 туру:

«Профільтех» – «Стелла-Олімпік» 2:1 (1:0)
«ДВС» – «Стандарт» 1:5 (1:2)
«РОС» – «Ультра» 2:1 (1:0)
«Бараші-Житомир – «Стандарт» 7:0 (2:0)
«ДВС» – «Галант-ПакТрейд» -/+

9 тур РОС-чемпіонату міста Житомира з футболу

Категорія: Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: