Дебой особисто контролює ремонт доріг у Житомирі » Новини Житомира
 
 


Дебой особисто контролює ремонт доріг у Житомирі

Автор: news_maker від 9-08-2013, 21:27, переглядів: 1 660

Дебой особисто контролює ремонт доріг у Житомирі

З понеділка цього тижня продовжилися роботи з капітального ремонту вулиць Житомира. Міський голова Володимир Дебой разом із заступником Володимиром Кропивницьким здійснили робочий об’їзд містом та особисто прослідкували хід виконання робіт.

9 серпня 2013 року, комунальні служби завершували ремонт на вулиці В. Бердичівська, яку раніше вже частково було відремонтовано, а також здійснювали ремонт асфальтного покриття на майдані Перемоги та вулиці Корольова.

«Ми проводимо капітальний ремонт вулиць міста. Сьогодні працювало три бригади. Для того, щоб оперативно закінчити роботи, було здійснено часткове перекриття (для руху тролейбусів) майдану Перемоги та вулиці В. Бердичівської. Ці роботи на якість виконання будуть перевіряти спеціалісти технагляду», — зазначив заступник начальника управління комунального господарства міської ради Віталій Шевчук.

За його словами, на ремонт майдану Перемоги, а саме площі 3 000 м2, було виділено близько 600 тис. грн., тобто 1 м2 коштує 200 гривень. Такий ремонт включає в себе вирівнювання бортів, підняття колодок, фрезерування покриття, заливання бітуму та укладку асфальту.

До кінця дня ремонт вул. В.Бердичівська та майдан Перемоги завершили. Ремонтні роботи на вул. Корольова тривають.

Дебой особисто контролює ремонт доріг у Житомирі

Дебой особисто контролює ремонт доріг у Житомирі

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: