У Бердичеві 2 людини потрапили в лікарню через п`яну жінку за кермом БМВ » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві 2 людини потрапили в лікарню через п`яну жінку за кермом БМВ

Автор: news_maker від 12-08-2013, 18:19, переглядів: 1 663

У Бердичеві 2 людини потрапили в лікарню через п`яну жінку за кермом БМВ

2 особи з тяжкими травмами госпіталізовано через лобове зіткнення BMW X5 c вантажним автомобілем "Раф" 10 серпня в Бердичеві Житомирської області.Про це розповів начальник відділення державтоінспекції Бердичева Ярослав Онищук. За його словами, ДТП сталося 10 серпня близько 6 години ранку. Водій BMW X5, молода дівчина, не впоралася з керуванням і в лобову зіткнулася з вантажним автомобілем "РАФ". Також він зазначає, що медична експертиза показала, що у водійки позашляховика було близько 2,8 проміле алкоголю в крові.
Згідно з інформацією Оніщука, у відділення реанімації центральної міської лікарні Бердичева з тяжкими травмами доставлені були водій і пасажир вантажівки.Через зіткнення пасажирку викинуло з вантажівки на кілька метрів. Водія затисло в салоні автомобіля.

"У реанімацію доставлено були двоє осіб. Чоловік з множинними ушкодженнями трубчастих кісток і відкритими переломами стегон, гомілки і передпліч. Жінка з важкою черепно-мозковою травмою. Обидва пацієнта у важкому стані", - розповіла завідуюча реанімації центральної міської лікарні Ірина Тарахтенюк.За Станом на 12 серпня стан постраждалих стабілізувався.

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: