За нецензурну лайку та дебош – штраф в одну тисячу гривень » Новини Житомира
 
 


За нецензурну лайку та дебош – штраф в одну тисячу гривень

Автор: news_maker від 16-08-2013, 14:57, переглядів: 1 280

За нецензурну лайку та дебош – штраф в одну тисячу гривень

Контрольно-дисциплінарний комітет обласної федерації футболу виніс свій вердикт щодо конфлікту, який виник під час останнього туру чемпіонату області.

Він стався у Новограді-Волинському по завершенню поєдинку між місцевим "Авангардом" та клубом "Полісся" з селища Городниця Новоград-Волинського району.

Присутнім на засіданні комітету його голова Віктор Корж оприлюднив звіт інспектора матчу: "Після закінчення матчу до суддівської кімнати увірвався начальник команди "Авангард" Новоград-Волинський, який спочатку почав всіх обзивати нецензурною лайкою на адресу арбітрів матчу та спостерігача матчу. Потім повикидав через вікна особисті речі арбітрів матчу. Потім до суддівської увірвалися президент команди та гравці команди "Авангард", які обзивали нецензурними словами та погрожували фізичною розправою бригаді арбітрів".

Після обговорення члени комітету прийняли таке рішення: "Начальника команди "Авангард" місто Новоград-Волинський оштрафувати на тисячу гривень. Рекомендувати керівництву команди розрахуватися із суддівською колегією".

Варто додати, що керівництво новоград-волинського "Авангарду" також попереджено, що у разі повторення подібного конфлікту, їх стадіон буде позбавлений права приймати матчі чемпіонату області з футболу.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: