У Житомирі чоловік залишився просто неба через брата » Новини Житомира
 
 


У Житомирі чоловік залишився просто неба через брата

Автор: news_maker від 17-08-2013, 13:29, переглядів: 1 473

У Житомирі чоловік залишився просто неба через брата

У Житомирі по вул. Шевченка просто неба на старій канапі вже четвертий місяць поспіль живе Юрій. 65-річний чоловік каже - на вулиці опинився, бо після смерті матері рідний брат забрав у нього документи і вигнав з квартири.

Проте, за словами Юрія, стосунки з братом не складалися навіть тоді, коли мати була жива. Ноги чоловіку відрізали ще взимку 95 року після переохолодження, коли брат вкотре вигнав його з дому на мороз.

Небайдужі люди, що мешкають неподалік, підгодовують інваліда-безхатька і приносять йому одяг. Вони кажуть, що Юрій нікому особливо не заважає.

Втім, продавчині з крамниці навпроти розказують, що таке сусідство влаштовує далеко не всіх. Людям не подобається антисанітарні умови, у яких живе Юрій, і гулянки безхатьків з усього району, що відбуваються тут, коли він отримує пенсію.

Люди кажуть, до інваліда неодноразово приїжджали з ЖЕКу та соціальні працівники, переконували переїхати до притулку. Втім, чоловік говорить, що без документів його просто ніде не приймуть. Тому поки притулком йому слугуватиме канапа.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: