11 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу » Новини Житомира
 
 


11 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

Автор: news_maker від 27-08-2013, 10:59, переглядів: 1 389

11 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

25 серпня відбулись матчі 11 туру РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу 2013 року в яких вирішувалась доля кількох команд в усіх трьох лігах.
У вищій лізі іде боротьба за призові місця та вихід до першої шістки, яка у другому колі виборюватиме медалі чемпіонату. Перша п’ятірка команд вже фактично визначилась, а ось на останнє шосте місце претендують три команди. І в наступному турі центральним у цій боротьбі стане матч між прямими конкурентами – «Садки» прийматимуть «Василівку».
Матчами 11 туру завершували першу частину чемпіонату команди Першої ліги. Тут також головна інтрига полягала у виході до першої шістки. Боротьба точилась між чотирма командами, які претендували на потрапляння до заповітної шістки, а саме: Стандартом», «Сінгурами», «Зорею» та «Тютюнниками». Прикро, що команда «Сінгури» вирішила здобути перемогу не чесним шляхом, випустивши на поле незаявленого гравця. Відтак, згідно рішення КДК отримала технічну поразку. Решта претендентів виграла свої матчі, і тут довелось рахувати різницю забитих та пропущених м’ячів між «Зорею» та «Тютюнниками», яка виявилась кращою у «Зорі». В наступному турі нас очікує матч претендентів на медалі та вихід до Вищої ліги Троянів – Станишівка.
Не менш цікавою закручується інтрига в Другій лізі у боротьбі за медалі та вихід до Першої ліги. Дещо кращою є позиція «Чайки-2», однак уся п’ятірка ще не втратила шансів на боротьбу з огляду на те, що команди провели різну кількість матчів.

Результати матчів 11 туру:
Вища ліга

«ЧАЙКА» (Глибочиця) – «КОЛОС» (Ліщин/Лука) 1:3
КОДНЯ – «ПРОМІНЬ» (Левків) 3:2
«МЕТЕОР» (Василівка) – «АТЛЕТ» (Гуйва) 0:6
«ОЛІМПІК» (Слобода-Селець) – САДКИ 2:2
КАМ’ЯНКА – «ПРОФІЛЬТЕХ» (Іванівка) 3:4
«ТАНКІСТ» (Новогуйвинське) – «ЕКСПРЕС» (Висока Піч) 9:0
Тож запрошуємо вболівальників матчі 12 туру, які відбудуться у Глибочиці, Кодні, Садках, Ліщині, Іванівці та Пісках.
Докладнішу інформацію про хід чемпіонату дивіться на офіційному сайті Житомирської районної федерації футболу www.ffzt.org.ua

11 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

11 тур РОС-чемпіонату Житомирського району з футболу

Категорія: Новини / Спорт

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: