В Житомирі пожежники відкрили Консультаційний центр » Новини Житомира
 
 


В Житомирі пожежники відкрили Консультаційний центр

Автор: admin від 2-09-2013, 17:56, переглядів: 1 175

В Житомирі пожежники відкрили Консультаційний центр

Він знаходиться по вулиці Східній, 86, на базі одного з відділень Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області. Відтепер всі питання, які є у громадян, будуть прийматися тут. Певні очікування від відкриття цієї установи мають підприємці, каже директор спільного багатопрофільного малого підприємства "Прогрес-М" Руслан Двінський:

"Дуже добре, що в Житомирі відкривається такий центр. Ми сподіваємося, що будемо отримувати тут всю необхідну інформацію для підприємств, установ, організацій, які ведуть господарську діяльність, про пожежну безпеку та отримання дозволів на діяльність".

Окрім оформлення дозвільних документів, тут можна також отримати інформацію про державну політику у сфері цивільного захисту населення, про дії населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій, зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко.

Житомирська область – стала десятою в Україні, де відкрили подібні консультативні центри. Чиновники кажуть, що перед Житомирщиною стоїть завдання – в найближчий час створити подібні центри в усіх містах обласного підпорядкування.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: