Одна гривня для Музею Космонавтики » Новини Житомира
 
 


Одна гривня для Музею Космонавтики

Автор: admin від 9-09-2013, 19:15, переглядів: 1 754

Одна гривня для Музею Космонавтики

У Житомирі стартує громадська акція, спрямована на поліпшення матеріально-технічного стану Музею Космонавтики. Вона також передбачає залучення нових ідей та партнерських пропозицій щодо розвитку і популяризації цього унікального закладу. Аби привернути увагу і залучити якомога більшу підтримку, у четвер, 12 вересня відбудеться презентація громадської ініціативи під назвою "Музей космонавтики ім. С.П. Корольова - пам'ять про майбутнє". Початок заходу о 16 годині в павільйоні "Космос".

Зокрема, представники громадських організацій "Центр громадських ініціатив "Восьме небо" та мистецька громадська організація "Арт – Село", які започаткували ініціативу при підтримці управління культури Житомирської міської Ради, поділяться планами про найближчі заходи по збору коштів на реконструкцію центрального символу музею – ракети та розширення музейних експозицій.

До слова, добру справу може підтримати кожен житомирянин, придбавши за одну гривню календарик з серії, що була спеціально випущена для підтримки Музею Космонавтики. На календариках - малюнки юних вихованців студії "Арт-село", які творчим шляхом вже долучились до благодійної справи. Залучені кошти надійдуть на рахунок, спеціально відкритий для реставрації ракети біля Музею Космонавтики. За даними управління культури облдержадміністрації на це потрібно близько 54 тис. гривень.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: