Влада намагається ліквідувати Антикорупційний штаб Житомирського ДемАльянсу » Новини Житомира
 
 


Влада намагається ліквідувати Антикорупційний штаб Житомирського ДемАльянсу

Автор: admin від 25-09-2013, 17:34, переглядів: 1 138

Влада намагається ліквідувати Антикорупційний штаб Житомирського ДемАльянсу

Судовий позов про розірвання договору оренди та побиті вікна офісу ― ось такий початок тижня у команди Житомирського ДемАльянсу. Активісти заявляють про початок тиску на організацію з боку влади.

На початку місяця в ДемАльянсі анонсували відкриття антикорупційного штабу та громадської приймальні за адресою: м. Житомир вул. Хлібна, 25. За дивним збігом обставин приміщення вже “мінували аноніми”:

КП “Агенція регіонального розвитку”, яке здає офіс для Житомирської команди ДемАльясу подало позов з вимогою звільнити приміщення. Жодних претензій чи переговорного процесу не було, тому судова повістка стала сюрпризом. Очевидними є наміри влади позбавити активістів ДемАльянсу орендованого приміщення.

“Раніше ми стикалися із залякуваннями, розклеюванням провокаційних листівок, “агресивною алергічною реакцією” чиновників на нас. Зараз вони перейшли до більш активних дій. Це ознака того, що наша команда займається реальними справами і тому ми не зійдемо з обраного шляху...” ― коментує ці події голова Молоді ДемАльянсу у Житомирі Іван Фурлет.

Позовна заява підписана керівником Агенції регіонального розвитку, чоловіком Наталії Леонченко, яка є заступником міського голови Володимира Дебоя.

“Наша діяльність, як кістка в горлі, багатьом провладним структурам, адже вони не дуже люблять коли їх змушують дотримуватись чинного законодавства. Ці події ми розцінюємо не інакше як тиск на Демократичний Альянс: спроби позбавити нас ресурсу, залякати та мінімізувати нашу активність. Що ж, доведеться знову розчаровувати цих “мучеників державної служби”. ДемАльянс діятиме не зважаючи ні на що. Кожен чиновник, якому це не подобається вже завтра може звільнити своє робоче місце”, ― підсумовує голова Житомирської організації партії Демократичний Альянс Дмитро Ткачук.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: