У житомирського ТТУ новий керівник » Новини Житомира
 
 


У житомирського ТТУ новий керівник

Автор: admin від 1-10-2013, 12:35, переглядів: 1 839

У житомирського ТТУ новий керівник

Житомирський міський голова Володимир Дебой своїм розпорядженням з 1 жовтня 2013 року призначив на посаду начальника КП «ЖТТУ» Таможського Олега Валентиновича.

1 жовтня 2013 року, перед початком робочого дня відбулося офіційне представлення нового керівника комунального підприємства.

«Саме звернення вашого колективу, профспілки підприємства стали основою для мого рішення щодо призначення керівником трамвайно-тролейбусного управління Олега Валентиновича Таможського. Це людина, яка знає глибоко специфіку підприємства і вже не один десяток років працює у вашому колективі», – звернувся до працівників ТТУ міський голова.

Новопризначений керівник підприємства націлений активно діяти над вирішенням проблем та нарощувати потужності ТТУ.

«Отриманий аванс довіри від міського голови та колективу підприємства я намагатимусь виправдати та довести професійно. Я з повною відповідальністю відношусь до тих проблем, з якими зіштовхується нині наше підприємство і які необхідно вирішувати. Я бачу перспективи. Ми працюватимемо на відновлення рухомого складу та нарощування потужностей ТТУ. Вдячний своєму колективу за підтримку», – сказав начальник підприємства Олег Таможський.

Довідка:

Таможський Олег Валентинович

Народився 5 березня 1961 року.

Закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність: автоматика і телемеханіка; кваліфікація: інженер-електрик.

З 1983 року працює на КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

На ТТУ пройшов трудовий шлях від електромонтера-кабельника, майстра тягових підстанцій, старшого інженера, головного енергетика, заступника начальника до начальника Житомирського трамвайно-тролейбусного управління.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: