Житомиртеплокомуненерго НЕ планує підвищувати тарифи житомирянам » Новини Житомира
 
 


Житомиртеплокомуненерго НЕ планує підвищувати тарифи житомирянам

Автор: admin від 2-10-2013, 16:47, переглядів: 1 684

Житомиртеплокомуненерго НЕ планує підвищувати тарифи житомирянам

Не зважаючи на постійне підвищення вартості електроенергії, КП «Житомиртеплокомуненерго» не підвищує тарифи на послуги опалення для житомирян. Про це повідомив 2 жовтня 2013 року, директор підприємства Дмитро Рогожин під час розгляду фінансового плану на 2014 рік на засіданні виконавчого комітету.

«Доходи підприємства за І півріччя 2013 року забезпечено у рамках плану. Витрати також здійснюються відповідно до запланованих норм, крім електроенергії, яка постійно дорожчає. Не зважаючи на це, тарифи ми не змінюємо», – сказав Дмитро Рогожин.

У рік КП «Житомиртеплокомуненерго» споживає електроенергії на 45 млн.грн. За словами директора, у минулому році підприємство зменшило споживання електроенергії на 12% у грошовому еквіваленті.

Дмитро Рогожин повідомив, що вже проведено тендер на купівлю екскаватора за кошти міського бюджету. Наразі ж працівники Житомиртеплокомуненерго здійснюють роботи з будівництва траси котельні «Техсервісмолоко», яка на 1 котлі раніше забезпечувала теплом декілька навчальних закладів та житловий будинок.

За останні 3 роки КП «Житомиртеплокомуненерго» зменшило втрати води на 640 тис. тонн.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: