З 5 жовтня у Житомирі проходять продовольчі ярмарки сільськогосподарської продукції за цінами виробника » Новини Житомира
 
 


З 5 жовтня у Житомирі проходять продовольчі ярмарки сільськогосподарської продукції за цінами виробника

Автор: news_maker від 5-10-2013, 22:39, переглядів: 2 001

З 5 жовтня у Житомирі проходять продовольчі ярмарки сільськогосподарської продукції за цінами виробника

З 5 жовтня 2013 року в обласному центрі по вулиці Лятошинського розпочинається проведення щосуботніх продовольчих ярмарків-продажів сільськогосподарської продукції за цінами виробника. Ярмарок працюватиме з 8 до 14 години. На ярмарку широкий асортимент продукції представили сільськогосподарські підприємства, фермерські господарства та харчові підприємства Житомирщини за цінами, які нижчі від ринкових.
Участь у ярмарку взяли більше сімнадцяти районів нашої області. Бажання стати учасниками організованого ярмарку-продажу сільгосппродукції виявили понад 45 виробників та фермерів регіону. Для житомирян та гостей міста представлена різноманітна продовольча продукція безпосередньо від виробників. Так можна придбати мед та бджолопродукцію, молоко та молочні вироби, хлібобулочні вироби, м\'ясо, живу рибу, овочі та багато іншого. Цікавинкою на ярмарку став продаж живої птиці – кури, гуси, качки – та кроликів.
«Мета ярмарку – зниження цін, забезпечення населення області дешевими та якісними продовольчими продуктами, в першу чергу сільськогосподарської продукції», - сказав заступник директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олександр Воєвода.
За словами заступника директора департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Леоніда Бабича, такі ярмарки вже стали традиційними в нашій області і в осінню пору проводяться не лише у Житомирі, а й в районних центрах області. По основним видам продукції сільського господарства у порівнянні із ринковими цінами вартість на ярмарку знижена на 15-20%, для гуртових покупців діє додаткова система знижок. Це вигідна торгівля як для покупців, так і для продавців.

Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: