ДемАльянс технічно переміг Міську раду » Новини Житомира
 
 


ДемАльянс технічно переміг Міську раду

Автор: news_maker від 22-10-2013, 11:39, переглядів: 1 205

ДемАльянс технічно переміг Міську раду

Чиновники проігнорували запрошення активістів і не прийшли пограти у футбол на «безпечне» поле з каналізаційними люками. За футбольними правилами це рахується технічною поразкою. ДемАльянсівці все ж зіграли і відчули на собі «покращення» поля у вигляді люків.

За відсутності команди від міської ради, десяток активістів та друзі організації зіграли півторагодинний матч між собою. Напевно дався взнаки «бойовий» передматчевий настрій, бо футбол вийшов доволі жорсткий та інтенсивний.

Голова Житомирського осередку партії «Демократичний Альянс» Дмитро Ткачук подякував винуватцям футбольного свята: «Дякую владі. Ви знову виправдали очікування і просто були собою, вкотре підтвердивши ті враження, які про вас сформувались в місті. Вам чуже все, що ви «робите для людей». Це і спортивний майданчик з люками, і розбиті маршрутки та тролейбуси, і зубожілий житловий фонд міста. Та й Житомир цікавить вас виключно як годівничка, а не простір для своєї реалізації».

За матчем спостерігали та знімали його на відео кілька представників правоохоронних структур. Крім силовиків подивитись за грою демальянсівців прийшли і глядачі.
ДемАльянс технічно переміг Міську раду

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: