Чемпіонати області серед спортивних шкіл з ігрових видів спорту: підсумки спортивних вихідних » Новини Житомира
 
 


Чемпіонати області серед спортивних шкіл з ігрових видів спорту: підсумки спортивних вихідних

Автор: news_maker від 22-10-2013, 19:01, переглядів: 1 811

Чемпіонати області серед спортивних шкіл з ігрових видів спорту: підсумки спортивних вихідних

Майже у кожну суботу та неділю тривають чемпіонати Житомирської області серед вихованців спортивних шкіл з ігрових видів спорту, запроваджені департаментом сім’ї, молоді та спорту на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти - майбутнє України».

18-20 жовтня в містах Житомирі та Новограді-Волинському відбулися одразу два заходи, відповідно: чемпіонат області серед ДЮСШ з баскетболу серед хлопців 1997-1998 років народження та чемпіонат області серед вихованців ДЮСШ з волейболу серед юнаків 2000-2001 років народження.

У баскетбольному чемпіонаті, який відбувся на базі Житомирського технологічного коледжу взяли участь 8 команд з міст і районів області. У напружені боротьбі перемогу здобули молоді спортсмени з м. Коростеня (тренер – Андрій Гурінчук). «Срібло» - у вихованців Бердичівської ДЮСШ (тренери – Леонід Зелінський та Юрій Кузік). «бронзові» нагороди вибороли вихованці Житомирської міської спортивної школи № 1 (тренер – Валентин Гусаковський).

На волейбольному майданчику Новоград-Волинської спортивної школи змагалися команди 7-ми міст і районів області. Тут перемогу святкували господарі – команда Новоград-Волинської ДЮСШ (тренер – Михайло Олендер), «срібло» у спортсменів Житомира (тренер – Вадим Кравченко), «бронза» дісталася вихованцям Лугинської ДЮСШ (тренер – Олександр Бовсуновський).

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: