Коростенські правоохоронці затримали серійних викрадачів майна з автотранспорту » Новини Житомира
 
 


Коростенські правоохоронці затримали серійних викрадачів майна з автотранспорту

Автор: news_maker від 23-10-2013, 19:16, переглядів: 1 344

Коростенські правоохоронці затримали серійних викрадачів майна з автотранспорту

Ще влітку до міліції стали надходити заяви громадян про крадіжки майна з автівок. Зловмисники не лише забирали магнітоли, навігатори та все, що знаходили в автомобілях, а й знімали колеса, пошкоджували вікна та дверцята. Загалом у міліції зафіксували більше десятка таких злочинів. Усі вони були скоєні за схожих обставин, тож правоохоронці зробили висновок про причетність до їх скоєння одних і тих же осіб.

Аби знайти зловмисників, коростенські міліціонери стали пильнувати автотранспорт, залишений на ніч у дворах багатоповерхівок. І саме завдяки цьому вдалося натрапити на слід зловмисників. А ними виявилися двоє молодих парубків 18-ти та 22-ох років.

Під час їх затримання правоохоронці вилучили і частину награбованого. Обидва хлопці ніде не працювали, жили за рахунок батьків, а на розваги заробляли, викрадаючи та задешево розпродуючи чуже майно. Бажання розважатися зловмисникам дорого коштуватиме: наразі їм загрожує до п'яти років позбавлення волі, кажуть у прес-службі обласного управління МВС.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: