У житомирській дитячій поліклініці відновили роботу басейну » Новини Житомира
 
 


У житомирській дитячій поліклініці відновили роботу басейну

Автор: news_maker від 23-10-2013, 20:40, переглядів: 1 931

У житомирській дитячій поліклініці відновили роботу басейну

У житомирській дитячій поліклініці по вул. 1 Травня, 23 знову запрацював басейн.

Декілька років басейн у дитячій поліклініці не працював. Головний лікар Володимир Башек пояснює: головна проблема була у системі подачі теплопостачання та гарячої води. «Система забезпечення тепла була застарілою. Раніше ми працювали в дуже складних умовах, не могли нагріти воду в басейні, натомість платили дуже великі кошти за обігрів. Ми повністю замінили систему водопостачання, циркуляції теплої води та збереження тепла. Тепер для басейну та поліклініки функціонує автономна котельня», – порівнює ситуацію Володимир Башек.

Крім капітального ремонту самого басейну, в залі замінили вікна, всі мережі, провели ремонт покрівлі, за рахунок спонсорських коштів придбано осушувач повітря та покриття на басейн, яке зберігатиме тепло.

Сьогодні басейн вже із теплою водою, чекає на перших відвідувачів. Для збереження тепла накритий спеціальним покриттям.

Басейн знаходиться на базі Центру реабілітації дітей-інвалідів, тому, підкреслив головний лікар Володимир Башек, у подальшому тут проходитимуть реабілітацію діти із церебральними паралічами та обмеженими можливостями, які перебувають на обліку Центру.

Заняття у воді проходитимуть тричі на тиждень (понеділок, середа, п’ятниця). Вже набрано 2 групи дітей, які мають сколіоз та проблеми з диханням. Дітьми займатимуться 2 тренери. Надалі сподіваються зробити роботу басейну щоденною та залучити більше дітей.

Фахівці наголошують: вправами у воді із дітьми займатимуться спеціалісти. Оскільки басейн є неглибоким, найоптимальніший вік для його відвідування – 6-8 років.

Заняття у басейні розпочинаються вже із сьогоднішнього дня, 23 жовтня 2013 року.
У житомирській дитячій поліклініці відновили роботу басейну

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: