Ремонт притулку для тварин у Житомирі планують розпочати на початку 2014 року » Новини Житомира
 
 


Ремонт притулку для тварин у Житомирі планують розпочати на початку 2014 року

Автор: news_maker від 24-10-2013, 21:14, переглядів: 1 479

Ремонт притулку для тварин у Житомирі планують розпочати на початку 2014 року

Будівля оплачена, на неї є право власності. Вже невдовзі приміщення буде передано на баланс КАТП-0628. На базі притулку планують розташувати вольєри і клініку, де проводитимуть вакцинацію, стерилізацію та кастрацію безпритульних тварин у тому числі за кошти із міського бюджету.

Як повідомила Світлана Півоварова, частковий ремонт та облаштування притулку планують виконати вже на початку наступного року. На це із міського бюджету коштів не виділятиметься, адже, як і планувалося заздалегідь, ці роботи здійснюватимуться за рахунок спонсорів та за допомогою волонтерів.

Спочатку за І чергою вводу в експлуатацію проведуть ремонт майже половини приміщення (500 м.кв), потім облаштують клініку.

«Це наша спільна програма із волонтерами та небайдужою громадою Житомира. Після визначення балансоутримувача даного притулку ми розпочнемо конкретні кроки щодо розрахунку кошторису та проведення робіт з облаштування притулку», – підкреслила Світлана Півоварова.
Нагадаємо, Майбутній притулок для тварин у Житомирі, а зараз залишки свинарнику знаходяться у промисловій зоні Житомира.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: