У адмінбудівлі Водоканалу застали світло яке вимкнули ще в червні за борг в 30 мільйонів » Новини Житомира
 
 


У адмінбудівлі Водоканалу застали світло яке вимкнули ще в червні за борг в 30 мільйонів

Автор: news_maker від 25-10-2013, 18:03, переглядів: 1 223

У адмінбудівлі Водоканалу застали світло яке вимкнули ще в червні за борг в 30 мільйонів

Щоб не залишати житомирян без води, обленерго відключає адміністративні приміщення водоканалу. Незважаючи на 30-ти мільйонний борг водокананалу за електроенергію, відключати станцію третього підйому, яка обслуговує Крошню, Богунію та Польову, не будуть.

Про це повідомив голова правління ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» Анатолій Левицький.

Напередодні енергетики приїжджали на водоканал, щоб відключити за борги господарські об’єкти, цехи та гаражі підприємства, але доступу так і не отримали. Бо, незважаючи на попередню домовленість, керівника підприємства Михайла Ничипорука на робочому місці не застали.

Натомість застали світло у адмінкорпусі, який мав бути знеструмлений ще з червня 2013 року. Комунальники кажуть - закон не порушували, провели тимчасову лінію: «Ви не можете відключити адмінбудівлю, яка підключена по тимчасовій лінії, бо вона законно проведена. Ваші пломби на місці»,- пояснив головний енергетик КП «Житомирводоканал» Юрій Островський.

Водоканалівці бідкаються і переконують: їхні проблеми мають вирішувати на державному рівні. Натомість, спокійно споживають електроенергію і продовжують накопичувати борги у той час, коли існує загроза залишити без води півміста.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: