Спортивні змагання серед ветеранів – приклад для сучасної молоді » Новини Житомира
 
 


Спортивні змагання серед ветеранів – приклад для сучасної молоді

Автор: news_maker від 28-10-2013, 18:51, переглядів: 2 135

Спортивні змагання серед ветеранів – приклад для сучасної молоді

Впровадження здорового способу для сучасної молоді – одне з головних завдань соціальних ініціатив президента України.
Немає більш ефективного засобу пропагування активних занять спортом, ніж власний приклад спортсменів-ветеранів: чемпіонів України, СРСР, Європи та світу в минулому, які на сьогодні є успішними бізнесменами, викладачами, правоохоронцями та працівниками інших галузей.
Спортсменів найвищої кваліфікації в минулому, майстрів спорту СРСР та майстрів спорту міжнародного класу зібрав 26-27 жовтня Відкритий чемпіонат України серед ветеранів сучасного п’ятиборства, який відбувся на базі спортивного комплексу «Авангард». Участь у змаганнях взяли спортсмени-ветерани України, Молдови та Росії.
До початку змагань спортсмени-ветерани та юні вихованці обласної школи «Авангард» вшанували пам’ять воїнів, загиблих в боях Великої Вітчизняної війни у рамках відзначення 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, а також поклали квіти до могил відомих спортсменів та тренерів, які поховані в Житомирі.
За підсумками чемпіонату України у змаганнях з п’ятибрства (плавання, фехтування, кінний спорт – конкур, стрільба, біг) переможцем у категорії 60-79 років став Петро Челпанов з Миколаїва. Серед спортсменів 50-59 років на першому місті Микола Кулик (Житомир), у категорії 40-49 років – В’ячеслав Бєлов (Херсон).
За підсумками чотириборства (плавання, фехтування, стрільба, біг) чемпіонами стали:
Володимир Швець (м. Луганськ) - 60-69 років;
Сергій Любавін (м. Житомир) – 50-59 років;
Юрій Корнійчук (м. Київ) – 40-49 років;
Олександр Бондаренко (м. Київ)- 30-39 років.
Серед призерів змагань – гості чемпіонату з м. Кишинів (Молдова): Сергій Штепу, Вячеслав Радчіков, Сергій Чеканов: та учасник з м. Москва (Росія) Сергій Астахов.
Поряд з титулованими ветеранами мали змогу випробувати свої сили молоді житомирські спортсмени – вихованці обласної спортивної школи «Авангард» та школи вищої спортивної майстерності.
Змагання обслуговувала суддівська колегія на чолі з головним суддею, Майстром спорту СРСР, чемпіоном світу серед ветеранів сучасного п’ятиборства, директором Житомирської ДЮСШ “Авангард» Олексієм Юрчаком.
Спортивні змагання серед ветеранів – приклад для сучасної молоді

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: