Житомирське ТТУ зібрало перший трамвай із металобрухту » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ зібрало перший трамвай із металобрухту

Автор: news_maker від 29-10-2013, 15:01, переглядів: 2 650

Житомирське ТТУ зібрало перший трамвай із металобрухту

Четвертий тролейбус і перший трамвай відновили у цьому році працівники Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Додаткові одиниці транспорту вже курсують по маршрутах. На 17 одиниць транспорту поповнився рухомий склад ТТУ упродовж останніх 3 років.

За словами начальника ЖТТУ Олега Таможського, вартість відновлення одного тролейбусу складає близько 200 тис.грн., тоді як новий обійшовся б міському бюджету в 1,5-2 млн.грн. Таким чином, лише у цьому році завдяки зусиллям працівників ТТУ підприємству вже вдалося зекономити понад 6,5 млн. грн. Не складно підрахувати і загальну економію: якщо за останні 3 роки додатково залучено та зібрано з металобрухту 17 одиниць техніки, то за рахунок цього місто зекономило як мінімум 30 млн.грн.

Зібрані руками працівників ТТУ тролейбуси і трамваї слугуватимуть житомирянам ще по 5 років. Адже як повідомляють на підприємстві, від старого майже зношеного трамваю чи тролейбусу використовують лише основу та кузови, решта ж запчастин – нові. У середньому над одним тролейбусом чи трамваєм робоча бригада працює 1,5 місяці. Житомиряни можуть відрізнити цю техніку від іншої кольоровою гамою та надписами «Від ЖТТУ житомирянам екологічно-чистий транспорт», «Житомирянам до Дня міста від ЖТТУ».
Житомирське ТТУ зібрало перший трамвай із металобрухту

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: