На Житомирщині створюватимуться фермерські господарства сімейного типу » Новини Житомира
 
 


На Житомирщині створюватимуться фермерські господарства сімейного типу

Автор: news_maker від 30-10-2013, 16:51, переглядів: 1 251

На Житомирщині створюватимуться фермерські господарства сімейного типу

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Рижук 30 жовтня, відповідаючи на запитання журналістів перед початком колегії облдержадміністрації.
«Сьогодні ми працюємо над створенням в області невеликих фермерських господарств сімейного типу. Наша область повністю забезпечує внутрішні потреби рослинницькою продукцією власного виробництва, – пояснив керівник Житомирщини. – Розвиваючи інвестиційні потужності регіону, ми прагнемо створити такі умови, аби жителі області були не лише постачальниками сировини, а й ставали товаровиробниками продукції органічного походження. На це спрямований і Закон України «Про виробництво та обіг органічної сільськогосподарської продукції та сировини», прийнятий Верховною Радою України 3 вересня».
Посадовець також зазначив: протягом трьох останніх років жителі області освоїли додатково 200 тис. га землі. Це суттєво вплине на розвиток економіки, що передбачають і соціальні ініціативи Президента України.
Загалом на розгляд колегії були представлені питання про підсумки виконання програми соціально-економічного розвитку області за дев’ять місяців, про хід виконання соціальних ініціатив Глави держави та доручень Прем’єр-міністра України, про опалювальний сезон 2013–2014 років, стан розрахунків з підприємства теплоенергетики та підготовку до роботи об’єктів народного господарства у зимових умовах.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: