У Житомирі міліція затримала юнака, який сплачував оренду за квартиру, продаючи ювелірні вироби власниці помешкання » Новини Житомира
 
 


У Житомирі міліція затримала юнака, який сплачував оренду за квартиру, продаючи ювелірні вироби власниці помешкання

Автор: news_maker від 31-10-2013, 13:03, переглядів: 1 587

У Житомирі міліція затримала юнака, який сплачував оренду за квартиру, продаючи ювелірні вироби власниці помешкання

Помітивши зникнення родинних коштовностей, 52-річна житомирянка звернулася до міліції. Правоохоронці, які прибули на виклик, звернули увагу на нервову поведінку одного з квартирантів. Під час огляду його кімнати у сумці хлопця знайшли кілька футлярів з-під ювелірних виробів, камінці з каблучок, а у кишені – позолочені запонки. Тоді ж хлопець і зізнався у скоєному.

З'ясувалося, що 19-річний юнак третій рік поспіль винаймав у господині кімнату та проживав там разом з двома товаришами. По завершенню навчання у ПТУ влаштувався на роботу, проте за місяць його звільнили. Аби не повертатися додому, він розробив план тимчасового збагачення. Знайшов ключ від замкненої хазяйської кімнати, ретельно все обшукав і натрапив на сховані коштовності, які по-черзі здавав до ломбарду. Загалом хлопець здав 19 ювелірних виробів на 40 тисяч гривень. За виручені гроші не лише жив сам, а й матеріально допомагав батькам, які нічого не знали і раділи, що син знайшов гарну роботу.

Наразі відкрито кримінальне провадження, кажуть у прес-службі обласного управління МВС. Юнакові загрожує штраф або позбавлення волі на строк до 3 років.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: