У Житомирі п`яний сантехнік вдень побив вікна житомирянки » Новини Житомира
 
 


У Житомирі п`яний сантехнік вдень побив вікна житомирянки

Автор: news_maker від 4-11-2013, 15:41, переглядів: 1 632

У Житомирі п`яний сантехнік вдень побив вікна житомирянки

До нашої редакції звернулася житомирянка Ірини Шевчук у якої п’яний місцевий сантехнік з 4 ЖЕКу 3 листопада близько 16 год побив всі вікна у квартирі через постійні виклики пов`язані з забитою каналізацією у підвалі.
Всі у дворі бачили як п'яний чоловік бив вікна металевою трубою, проте ніхто не наважився його зупинити.

Міліція ж на інцидент відреагувала так , мовляв нічого страшного не сталося , і після допиту просто відпустила хулігана додому.
Як виявилося , сантехнік прийшов на виклик батька дівчини - в підвалі часто стоїть каналізаційна вода і зайти туди практично неможливо. Від сантехніка зажадали вжити хоч якихось заходів. Однак, чоловік, що прийшов був нетверезий , грубо розмовляв , вживав нецензурну лексику , дзвонив у двері і намагався зайти в квартиру. Сім'я випровадила його . В результаті чого сантехнік викликав батька дівчини на "чесний бій" на виході з під'їзду.

«Він почав махати руками , а тато захищався. Замахувався і на мене кулаком . Їх розтягнули. Сантехнік повернувся вже з трубою і почав вибивати в кімнаті вікна (постраждала живе на першому поверсі). Ми викликали міліцію , але вона приїхала запізно , той втік . Як тільки міліція покинула наш будинок , він повернувся знову і почав бити вікна в кухні .
У квартирі я була одна » , - розповіла Ірина Шевчук.Постраждала написала заяву в міліцію , яка зараз розглядається Богунським райвідділом міліції м. Житомира. Житомирянка налякана і боїться перебувати вдома одна.Як повідомила постраждала, ім'я сантехніка - Пратусевич Юрій Володимирович , вік якого приблизно 50 років. - Після скоєного він продовжує приходити до нас під вікна , нібито перевіряє каналізаційний люк. При цьому дивиться на вікна і посміхається , - говорить потерпіла. - Хто ж тоді має сидіти у в'язниці , якщо правопорушників міліціонери відпускають додому?
У Житомирі п`яний сантехнік вдень побив вікна житомирянки

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: