Співпраця влади та громадськості Попільнянського району - приклад успішної реалізації різних напрямків державної політики » Новини Житомира
 
 


Співпраця влади та громадськості Попільнянського району - приклад успішної реалізації різних напрямків державної політики

Автор: admin від 11-11-2013, 17:59, переглядів: 1 449

Співпраця влади та громадськості Попільнянського району - приклад успішної реалізації різних напрямків державної політики


Про ефективність співпраці влади та громадянського суспільства розповів голова Попільнянської районної державної адміністрації Ігор Погребенник під час творчого звіту району, що відбувся 11 листопада.
Ігор Ярославович, зокрема, наголосив на тому, що добре налагоджений механізм взаємодії між владою та громадянським суспільством є невід’ємним атрибутом демократичної держави. Доказом цього є реалізація в нашій країні завдання Президента України Віктора Януковича, спрямованого на розвиток громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики.
Ігор Погребенник розповів про те, що у Попільнянському районі інтереси громадськості перед виконавчою владою найкраще репрезентує громадська рада, до складу якої входять представники багатьох громадських організацій. Відтак, головна ціль такої співпраці полягає у досягненні результативності та ефективності, що сприяє реалізації ряду ініціатив, що надходять від жителів Попільнянщини. Доказом цього є і творчий звіт мистецьких колективів району, які також є інститутом громадянського суспільства.
Ігор Ярославович навів яскраві приклади співпраці влади з громадськістю в контексті реалізації різних напрямків державної політики. Він поділився успішним досвідом того, як завдяки небайдужості громадян два роки тому вдалося встановити пам’ятник Тарасу Шевченку. Голова райдержадміністрації також розповів про те, що завдяки спільним зусиллям керівництва району та громадянського суспільства у Попільнянському районі реставровано стадіон та відновлюється робота спортивних залів у сільських населених пунктах.
Завдяки консенсусу та взаєморозумінню з громадськістю керівництво району планує найближчим часом створити паркову зону та розширити музей, присвячений вшануванню пам’яті учасників Афганської війни. Вже доброю традицією стало проведення суботників з метою впорядкування та благоустрою різних територій, у яких активну участь беруть і представники райдержадміністрації.
Резюмуючи, голова Попільнянської районної державної адміністрації Ігор Погребенник зазначив, що високий рівень активності громадян та підтримка громадських ініціатив є показниками високого професіоналізму представників влади та їхнього вміння дослухатися до думки жителів свого району, області чи країни в цілому.

Співпраця влади та громадськості Попільнянського району - приклад успішної реалізації різних напрямків державної політики

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: