На День студентства в Житомирі обиратимуть "Найкрасивішу україночку" 2013 року » Новини Житомира
 
 


На День студентства в Житомирі обиратимуть "Найкрасивішу україночку" 2013 року

Автор: news_maker від 14-11-2013, 17:49, переглядів: 1 799

На День студентства в Житомирі обиратимуть "Найкрасивішу україночку" 2013 року

За ініціативи модельного агентства "Gloria Model Style" у Житомирі вперше пройде національний конкурс краси "Найкрасивіша україночка-2013". 17 листопада о 17.00 годині на сцені Житомирського драмтеатру під девізом "Рух, здоров’я, краса!" своєю вродою та талантами вражатимуть публіку юні україночки. Вік учасниць – від 5 до 18 років.

Конкурс дитячої краси "Найкрасивіша україночка-2013" направлений на популяризацію здорового способу життя, створення умов для творчого та естетичного розвитку молоді, наголошують організатори.

Організатори підготували для учасниць культурну програма. Зокрема у Житомирі конкурсантки відвідають театр ляльок, музей космонавтики ім. С.П. Корольова, зможуть поласувати солодощами під час екскурсії на кондитерську фабрику "ЖЛ", виготовлять вітальні листівки та побувають у школі молодого кухаря.

Саме змагання проходитиме в чотирьох номінаціях у різних вікових категоріях: діти від 5 до 7 років, діти від 8 до 10 років, діти від 11 до 13 років, діти від 14 до 18 років.

На переможниць чекають приємні подарунки: зйомки у модельному телепроекті, а також можливість взяти участь у показах Ukrainian Fashion Week. (Тижня української моди)

Всі заходи у рамках конкурсу "Найкрасивіша україночка-2013" проходитимуть за підтримки Житомирського міського голови, управлінь культури міської ради та облдержадміністрації.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: