Вже за півтора місяця жителі Житомира при вирішенні земельних питань зіткнуться з серйозними перепонами » Новини Житомира
 
 


Вже за півтора місяця жителі Житомира при вирішенні земельних питань зіткнуться з серйозними перепонами

Автор: news_maker від 16-11-2013, 17:46, переглядів: 1 388

Вже за півтора місяця жителі Житомира при вирішенні земельних питань зіткнуться з серйозними перепонами

Йдеться про невизначеність з нормативно-грошовою оцінкою земель в межах міста. Питання це у компетенції міської ради, проте у необхідні терміни депутатський корпус не прийняв відповідні рішення. Як наслідок, у 2014 році здійснити продаж приватної земельної ділянки або оформити її у спадщину буде проблематично. Фахову оцінку ситуації дав на прес-конференції Сергій Сечін – заступник начальника головного управління Держемагенства у Житомирській області:

"На жаль, ситуація склалась так, що 2014 рік випадає. Адже незатвердження цієї нормативно-грошової оцінки перешкоджає в реалізації свого права, навіть, в отриманні відкритої спадщини, тобто, ніяких цивільно- правових угод по відношенню до земельної ділянки, ніякої оренди. Хоча, з боку земельних органів і листи писали, і все робили, щоб депутати перейнялися цією проблемою. Це ж наша з вами проблема", – зазначив Сергій Сечін.

Згідно 221 статті Податкового кодексу затвердження нормативно-грошової оцінки земель потрібно було зробити до 15 липня поточного року. За словами Сергія Сечіна, якщо навіть до кінця цього року депутати міськради швидко й конструктивно вирішать це питання, нормативно-грошова оцінка вступить у дію вже у 2015 році.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: