Житомирським лікарям розповіли про новітні технології лікування онкологічних захворювань » Новини Житомира
 
 


Житомирським лікарям розповіли про новітні технології лікування онкологічних захворювань

Автор: news_maker від 16-11-2013, 18:06, переглядів: 1 897

Житомирським лікарям розповіли про новітні технології лікування онкологічних захворювань

"На сьогодні в регіонах Україні вже є чимало сучасного медичного обладнання, запроваджуються нові методи і технології лікування, але не всі лікарі їх опанували достатньою мірою", – каже фінансовий директор Кібер Клініки Спіженка Олег Спіженко. Фахівці саме цього закладу розповідають про новації своїм колегам в інших областях :

"На сьогодні і в Житомирській, і в Рівненській, і в Тернопільській, і в інших областях є інструментарій, є променева терапія, технології є. Просто в нашій клініці, першому центрі радіохірургії, накопичений великий досвід, і ми ним ділимося".

Лікарі погоджуються – це дуже важлива тема, адже онкологічних хворих стає більше, і від вчасної якісної діагностики та лікування залежить життя:

"У нас на обліку знаходиться більше 45 тисяч хворих. Щорічно ми беремо на облік до п’яти тисяч нових хворих. У нас захворюваність до 300 випадків на 100 тисяч населення. Ми знаходимося десь на 8-10 місці в Україні. Є 500 випадків в Севастополі, і є 200 в Закарпатті, ми десь так, посередині", – розповів головний лікар обласного онкологічного диспансеру Борис Гуля.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: