За пропозицією керівництва Житомирської облдержадміністрації та соціальних партнерів Міністерство соціальної політики України до кінця року розробить механізм запровадження адресного надання пільг за проїзд у міському та приміському транспорті » Новини Житомира
 
 


За пропозицією керівництва Житомирської облдержадміністрації та соціальних партнерів Міністерство соціальної політики України до кінця року розробить механізм запровадження адресного надання пільг за проїзд у міському та приміському транспорті

Автор: news_maker від 21-11-2013, 12:59, переглядів: 1 236

За пропозицією керівництва Житомирської облдержадміністрації та соціальних партнерів Міністерство соціальної політики України до кінця року розробить механізм запровадження адресного надання пільг за проїзд у міському та приміському транспорті

Про це повідомив голова облдержадміністрації Сергій Рижук 20 листопада під час пленуму ради Федерації профспілок Житомирщини, приуроченого до 65-річчя утворення обласного об’єднання.
Так, у березні цього року керівництво облдержадміністрації та соціальні партнери звернулися до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з пропозицією щодо додаткового виділення з державного бюджету субвенції на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян у сумі 10 млн грн. При цьому сторони соціального діалогу пропонували запровадити на Житомирщині пілотний проект щодо адресного надання пільг за проїзд у міському та приміському транспорті, а також відновити фінансування Державної програми розвитку міськелектротранспорту.
— Пропозиція сторін соціального діалогу щодо адресного надання пільг врахована. Міністерству соціальної політики України спільно з Мінфіном, Мінінфраструктури, Мінекономрозвитку та Мінюстом України доручено до кінця поточного року розробити механізм запровадження адресного надання пільг і впровадження відповідного пілотного проекту в Житомирській області, – пояснив Сергій Рижук під час засідання Федерації профспілок області.
За словами очільника області, впровадження на Житомирщині такого проекту, а надалі і в Україні загалом, надасть можливість вирішити багато питань. Результати проекту будуть розглянуті у третьому кварталі наступного року на засіданні територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.
Крім того, під час свого виступу посадовець зауважив, що за пропозицією облдержадміністрації Міністерству інфраструктури України рекомендовано розглянути питання щодо ініціювання відновлення фінансування Державної програми розвитку міського електричного транспорту.
Прес-служба облдержадміністрації

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: