У Житомирі нагородили освітян – переможців Національної виставки "Інноватика в сучасній освіті-2013" » Новини Житомира
 
 


У Житомирі нагородили освітян – переможців Національної виставки "Інноватика в сучасній освіті-2013"

Автор: news_maker від 23-11-2013, 11:29, переглядів: 2 050

У Житомирі нагородили освітян – переможців Національної виставки "Інноватика в сучасній освіті-2013"

Нагородити переможців, а їх цього року було 58, прибули голова обласної ради Йосип Запаловський та начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Олександр Пастовенський. Золотою медаллю та дипломом лауреата конкурсу 1 ступеня в номінації "Випереджаюча освіта для сталого розвитку, як інноваційна форма організації освітнього простору" нагороджено Житомирський обласний педагогічний ліцей Житомирської облради. Срібну медаль та диплом 2 ступеня в номінації "Організаційне і науково-методичне забезпечення впровадження електронних засобів у практику діяльності закладів післядипломної освіти" отримав Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Також срібними медалями та дипломами лауреата 2 ступеню в номінації "Інноваційний розвиток шкіл майбутнього – стратегічний поступ української освіти" нагороджені Бердичівська гуманітарна гімназія №2, Озерненська та Новогуйвінська гімназії Житомирського району.

Привітав лауреатів Йосип Запаловський:

"Ми бачимо позитивні результати. І сама участь області у цій виставці, у цьому конкурсі говорить про те, що ви, шановні, нас прославили. Стільки переможців, це дуже приємно чути. І ми й надалі будемо робити все для того, щоб максимально підтримувати освітянську галузь".

Про свою участь у V Національній виставці "Інноватика в сучасній освіті" говорять її учасники.

Вчитель образотворчого мистецтва Вацлавпільської гімназії Червоноармійського району Леонід Фесенко:

"Ми на виставці показали роботи, які напрацювали разом з дітьми і які видані на теренах України. У цьому році я особисто видав три альбоми і два методичних посібника для початкової школи. Це ми представили на виставці і отримали диплом. Сподіваюся, що це повернеться сторицею, і той досвід, який ми напрацьовуємо під час робот з дітьми, знадобиться не тільки нам, а й іншим педагогам, і в області, і в Україні".

Своїми враженнями ділиться Оксана Гаврилова – керівник краєзнавчого музею та заступник директора Миропільської гімназії Романівського району:

"Ми уже вдруге беремо участь в такій виставці, це роботи всього колективу. Що стосується мого проекту, це краєзнавча робота. Це робота досить кропітка по збереженню історії рідного краю, історії Мирополя Романівського району. Інші проекти – це проекти по вихованню, проекти сталого розвитку".

Освітяни не зупиняються в своїй роботі і вже 30 січня наступного року відбудеться відкриття виставки "Сучасна освіта Житомирщини", а згодом і VI Національна виставка "Інноватика в сучасній освіті-2014".

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: