Юні конструктори запускатимуть у Житомирі свої планери » Новини Житомира
 
 


Юні конструктори запускатимуть у Житомирі свої планери

Автор: news_maker від 23-11-2013, 14:30, переглядів: 1 447

Юні конструктори запускатимуть у Житомирі свої планери

22 – 23 листопада у Житомирі проходить 17-й обласний конкурс-змагання з початкового технічного моделювання для дітей молодшого шкільного віку. Захід відбувається за сприяння управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації на базі Комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради.
Конкурс відбувається в рамках реалізації на Житомирщині соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» в контексті збереження і розширення мережі позашкільних навчальних закладів. Окрім цього, в нашій області успішно виконується Указ глави держави «Про проведення у 2013 році Року дитячої творчості», який підкріплений розпорядженням голови облдержадміністрації Сергія Рижука «Про обласну соціальну програму розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року».
Цього року у змаганнях візьмуть участь збірні команди молодших учнів шкільних та позашкільних навчальних закладів області. Їх учасники – це діти 8 – 10 років. Головна мета конкурсу полягає в тому, аби знайти та підтримати обдарованих дітей молодшого шкільного віку, стимулювати їх розвиток і задоволення потреб у творчій самореалізації, а також зберегти та розширити мережу гуртків початкового технічного моделювання у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах.
Програма конкурсу-змагання передбачає такі завдання для його учасників: складання теоретичного заліку (тестування), виготовлення моделі транспортної техніки, виготовлення літаючої моделі планера та запуск планерів. Особиста першість в кожній віковій групі визначатиметься за найбільшою кількістю балів набраних кожним учасником у всіх видах змагань.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: