В Овруцькому районі створені всі умови для молоді, яка пропагує здоровий спосіб життя » Новини Житомира
 
 


В Овруцькому районі створені всі умови для молоді, яка пропагує здоровий спосіб життя

Автор: admin від 26-11-2013, 16:22, переглядів: 1 587

В Овруцькому районі створені всі умови для молоді, яка пропагує     здоровий спосіб життя


Під час творчого звіту Овруцького району, що відбувся 25 листопада в обласному центрі, голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук зазначив, що жителі Овруччини – це талановиті й працелюбні люди. На творчий звіт у Житомир приїхали ті, хто гарно співають, танцюють та займаються декоративно-прикладним мистецтвом, але Овруцька земля славиться ще й своїми спортивними досягненнями. Про розвиток спортивної інфраструктури в Овруцькому районі та заходи щодо популяризації здорового способу життя серед молоді, в контексті реалізації соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, розповів голова Овруцької районної державної адміністрації Микола Левківський.
Микола Григорович звернув увагу на те, що система спортивної інфраструктури Овруцького району включає 14 стадіонів, 2 футбольних поля із штучним покриттям та спортивну школу, де діти займаються в секціях з мініфутболу, настільного тенісу та картингу. Окрім цього, спортивні зали шкіл Овруччини забезпечені необхідним інвентарем для занять фізичною культурою та спортом. Тренерський колектив району – це близько 70 кваліфікованих і досвічених спеціалістів. А жіноча збірна Овруцького району з мініфутболу неодноразово ставала призером обласних змагань. Керівник району повідомив, що в найближчу неділю в Овручі буде організовано пам’ятний пробіг, присвячений визволенню міста від німецьких загарбників, учасниками якого стануть 100 осіб. На думку Миколи Левківського, такий захід має символічне значення, оскільки сприяє патріотичному вихованню підростаючого покоління та пропагує здоровий спосіб життя серед молоді.
Голова райдержадміністрації розповів, що місцева влада ініціює проведення спортивних змагань та нагородження кращих спортсменів. За його словами,
такий підхід сприяє популяризації здорового способу життя серед молодих овруччан. Микола Левківський відзначив, що освітні заклади району організовують навчально-виховний процес так, що підростаюче покоління активно займається спортом та відмовляється від шкідливих звичок, а це дозволяє виховувати здорових людей, які стануть надійною опорою Овруцького району в майбутньому.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: