Пункти обігріву для бездомних у Житомирі з'являться лише за значного пониження температури повітря » Новини Житомира
 
 


Пункти обігріву для бездомних у Житомирі з'являться лише за значного пониження температури повітря

Автор: admin від 28-11-2013, 15:36, переглядів: 1 487

Пункти обігріву для бездомних у Житомирі з'являться лише за значного пониження температури повітря


Про це під час наради повідомила виконуюча обов’язки директора департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації Валентина Усольцева. За її словами, житомирських безхатьків почнуть обігрівати за умови, коли температура повітря буде нижче 10 градусів морозу. Як повідомила Валентина Усольцева, кімнати для бездомних функціонують в Житомирі при управліннях соціального захисту населення, а також в райцентрах області. Крім того, в обласному центрі є й інші місця, де безпритульних громадян забезпечують теплим одягом та щоденним харчуванням:
"У Житомирі знаходиться територіальний центр по обслуговуванню одиноких людей похилого віку на вул. Вокзальній, 10. Бездомні громадяни теж можуть туди звертатися. Традиційно стало, що на вул. Великій Бердичівський, 113 розбивається палатка для безхатченків. Там вони одержують гаряче харчування і дах над головою",
За минулорічними підрахунками в Житомирі на обліку знаходяться 250 бездомних громадян. Разом з тим поки немає єдиного реєстру, де б можна було фіксувати безхатьків, зазначає Валентина Усольцева:
"Це проблема не лише нашої області, але й усієї держави. На сьогодні у Житомирі ми реєструємо 250 таких осіб, і по області сьогодні 250 – не по реєстру, а це ті люди, з якими ми працюємо".
Минулої зими в Житомирі загинули семеро бездомних громадян, шестеро з них від холоду, один – в дорожньо-транспортній пригоді. Аби упередити подібні трагедії, з настанням морозів планується проводити щоденні профілактичні рейди містом.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: