У Житомирі автомобіль на тротуарі збив жінку » Новини Житомира
 
 


У Житомирі автомобіль на тротуарі збив жінку

Автор: news_maker від 29-11-2013, 15:05, переглядів: 1 573

У Житомирі автомобіль на тротуарі збив жінку

Ввечері 28 листопада поряд з відділення Промінвестбанку за адресою Новий бульвар 5, легковий автомобіль з номерним знаком АМ 5230 ВІ темного кольору (за описами очевидців марки Sens) збив жінку. Жінка з дочкою та двома онучками йшла по тротуару. Поряд з будинком №5 є розрив тротуару для виїзду з двору. Вглибині з вимкненими фарами та вимкненими габаритами стояла машина. Несподівано та різко машина рушила заднім ходом на досить великій швидкості. Дівчина з маленькою дитиною на руках відскочила від машини. Бабуся (збита жінка) йшла за руку з другою дитиною 6 років. Дитина забарилась та відпустила руку бабусі, бо хтіла щось поправити в одязі, що й врятувало дитину. Бабуся розвернулась до дитини та в цей момент її вдарило в ліве стегно, удар був настільки сильним, що жінка відлетіла назад та впала головою вниз, втратила свідомість. Найцікавіше, що автомобіль в цей момент не зупинився, а продовжував далі рухатись. Дівчина з маленькою дитиною на руках, яка раніше відскочила від машини, бігла за машиною, стукала кулаком по склу з криком "Зупиніться! Там люди!". Водій відреагував не одразу. Автомобіль ледве не переїхав збиту жінку.

Після зупинки автомобіля, вийшов водій та почав кричати, щоб жінка, яка лежить без тями майже в нього під автомобілем, прикидалася, та йшла звідси. Також з машини вийшла дівчина, яка одразу почала спілкуватись по телефону зі словами: "Приезжай, тут надо разобраться", а поклавши трубку заявила: "Зараз з Вами розберуться", при цьому вона використовувала в розмові гучні прізвища м.Житомира. Але і на цьому історія не закінчилась: з машини також вийшов чоловік у червоній куртці, підійшов до збитої жінки та почав відтягувати її за руки вбік (за припущенням очевидців, хотів відтягнути тіло з під авто та втекти з місця події). Також, за словами очевидців, в даному автомобілі було занадто багато людей, тобто не тільки дозволені 5 осіб (разом з водієм), а більше.

Збиту жінку забрала швидка. Переломів немає, залишилась жива, тільки постійно втрачає свідомість - які будуть наслідки ще говорити рано.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: