У Житомирі випробували нову техніку для прибирання снігу » Новини Житомира
 
 


У Житомирі випробували нову техніку для прибирання снігу

Автор: news_maker від 7-12-2013, 10:37, переглядів: 3 240

У Житомирі випробували нову техніку для прибирання снігу

6 грудня 2013 року на житомирські дороги вийшла комунальна техніка для розчищення снігу та посипання доріг сіллю, аби не допустити ожеледиці та складних ситуацій на дорогах. Начальник КП «Управління автомобільних шляхів» Володимир Гаврилюк наголосив, що таким чином була випробувана готовність техніки до серйозної роботи взимку.

«Ми готуємося до морозу та снігу. Для цього підприємство має 35 одиниць техніки, заготовлено піщану суміш, резерв паливно-мастильних матеріалів. Сьогодні ми з самого ранку прибирали місто від снігу, посипали 19 небезпечних ділянок міста сіллю – це спуски, мости, перехрестя, підйоми, зупинки громадського транспорту», – зазначив Володимир Гаврилюк.

Крім техніки, що використовували у минулих роках, для прибирання міста від снігу на дороги вийшли і три нові сучасні машини, які нещодавно закупили і привезли у Житомир.

Водій Віктор працює на одній із нових машин фірми «Глобус», які нещодавно переобладнали комплектом «зима». Віктор пройшов спеціальне навчання та отримав сертифікат і сьогодні пишається новою спецтехнікою.

«Ми випробовували нові машини у дії – супер! Я працював на вулицях міста Житомира. Зокрема, вул. Перемоги, Щорса і Ватутіна, де очищав дороги від снігу та посипав сіллю. Техніка ефективна та швидка у роботі», – розповів водій.

Працівники КП «УАШ» працюють у дві зміни та готові очищати місто Житомир від снігу і льоду навіть вночі.
У Житомирі випробували нову техніку для прибирання снігу

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: