У Коростишівському районі відновили ще один сільський спортивний зал » Новини Житомира
 
 


У Коростишівському районі відновили ще один сільський спортивний зал

Автор: admin від 9-12-2013, 18:20, переглядів: 1 701

У Коростишівському районі відновили ще один сільський спортивний зал

Напередодні Дня місцевого самоврядування заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк у рамках робочої поїздки до Коростишівського району взяв участь у відкритті відновленого спортивного та тренажерного залу у селі Кам'яний Брід.
На реконструкцію спортивно-тренажерного залу з бюджету сільської ради залучили 195 тис. грн. на проведення капітального ремонту та 35 тис. грн. для закупівлі спортивного інвентарю.
«Мало хто вірив, що відновити спортивний зал, занедбаний вже кілька десятків років, буде нам по силах. Але зараз, коли ремонтні роботи завершені, молодь отримала можливість займатися спортом в сучасному спортзалі, всі з гордістю говорять про наші здобутки за три останні роки. Завдяки злагодженій роботі представників обласної та районної влади у тісній співпраці з територіальними громадами в Коростишівському районі відкриваються дитячі садочки, спортивні секції та клуби, ремонтуються дороги, встановлюється автономне опалення на об’єктах соціальної сфери, газифікуються села», - сказала Кам'янобрідський сільський голова Тетяна Яворенко.
На відкритті оновленого спортивного залу заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Олександр Никитюк зазначив, що саме згуртована та конструктивна співпраця органів місцевого самоврядування, виконавчої влади та громадян навколо ідеї розбудови регіону є пріоритетом на шляху розвитку нашого суспільства. Зрештою, це і є процес формування громадянського суспільства, до якого ми прагнемо та йдемо.
Наразі у регіонах проводиться активне обговорення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, ініційоване Президентом України. За словами Олександра Никитюка, виконавча і представницька влада області налаштовані на системну та конструктивну роботу, у 2014 році держава суттєво збільшить фінансування на розвиток регіонів.

У Коростишівському районі відновили ще один сільський спортивний зал

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: