Міська рада планує відмовити у продовженні договору аренди землі поруч з унікальним «будинком-серцем» » Новини Житомира
 
 


Міська рада планує відмовити у продовженні договору аренди землі поруч з унікальним «будинком-серцем»

Автор: news_maker від 18-12-2013, 11:54, переглядів: 1 034

Міська рада планує відмовити у продовженні договору аренди землі поруч з унікальним «будинком-серцем»

Житомирська міськрада має намір відмовити Ірині Марголіній у поновленні договору суперфіцію земельної ділянки на площі Перемоги поруч з унікальним «будинком-серцем». Відповідний проект рішення опублікований на сайті міськради і буде розглянутий на сесії 27 грудня.
«Міська рада вирішила відмовити фізичній особі - підприємцю Марголіній Ірині Олександрівні у поновленні договору суперфіцію земельної ділянки площею 0,0120 га за адресою площа Перемоги , 7 -а ( договір суперфіцію від 22.10.2008г . № 040820900582 ).
Підстава: пункт 4 статті 102-1 Земельного кодексу України, пункту 7.4 та 9.2 договору суперфіцію» , - йдеться в проекті рішення. Якщо рішення буде прийнято , то протягом місяця з дати його прийняття Марголіна повинна звернутися в управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради для складання акту про повернення земельної ділянки міській раді у стані , придатному для подальшого його використання за призначенням.

В травні цього року поблизу «будинку-серця» почалися будівельні роботи. «Будівництво перукарні за адресою площа Перемоги , 7-а ведеться згідно з рішенням Житомирської міськради від 30 листопада 2006 року. Більше 6 років ми займалися підготовкою , робили проект , збирали всі необхідні документи. У мене є позитивний експертний висновок про те , що проект перукарні відповідає всім необхідним вимогам і нормам , за «червоні лінії» не виступає» , - розповідав житомирський підприємець Олександр Марголін. На початку жовтня на засіданні земельної комісії перший заступник мера Галина Семенець говорила про те , що є зауваження департаменту містобудування та архітектури облдержадміністрації та нагадування - «будинок -серце » є пам'ятником архітектури і здійснення будь-яких будівельних робіт у щільну до нього заборонено законом.

Категорія: Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: