У Житомирі відзначили День енергетика » Новини Житомира
 
 


У Житомирі відзначили День енергетика

Автор: news_maker від 20-12-2013, 13:01, переглядів: 1 701

У Житомирі відзначили День енергетика

Щорічно 22 грудня в Україні відзначається День енергетика. Це професійне свято працівників енергетики та електротехнічної промисловості.
День енергетика - це свято всіх тих, хто у різні часи був причетний до створення та обслуговування енергетичних систем. Це також свято тих, хто сьогодні залишається на відповідальному посту працівника енергетичної галузі. Нарешті, День енергетика - свято всіх, для кого поняття «тепло» і «світло» - це не просто слова, а щоденна важка праця.
У Житомирському міському палаці культури 20 грудня відбулися урочистості з нагоди професійного свята працівників енергетичної галузі області. До енергетиків на свято завітали голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський та Житомирський міський голова Володимир Дебой.
«Керівництво області відзначає плідну та злагоджену роботу галузі енергетики на Житомирщині. В області функціонує 24 сучасних енергетичних центри, створений оперативний підрозділ енергетичної служби для ліквідації аварій внаслідок негод. Минулорічна зима стала підтвердженням того, як швидко та якісно енергетики усувають несправності, які виникли внаслідок стихії. В енергетичній сфері області зайнято майже 4 тис. осіб, які щодня професійно та самовіддано працюють над забезпеченням енергоносіями всіх важливих соціальних об’єктів, промислових підприємств регіону», - сказав Сергій Рижук.
На урочистих зборах очільники області відзначили кращих працівників енергетичної сфери області. Грамотою облдержадміністрації нагородили Наталію Ревун та Андрія Коваля. Сергій Рижук та Йосип Запаловський передали державну нагороду від Президента України голові правління ПАТ «ЕК»Житомиробленерго» Анатолію Левицькому – орден за заслуги ІІ ступеня.
Анатолій Володимирович зазначив, що ця державна нагорода – це відзнака не його особистих заслуг, а роботи всього колективу енергетичного підприємства та партнерів. За його словами, запорукою успішної роботи безперечно є ефективне управління та професіональний, відповідальний трудовий колектив, якій налічує більше ніж 3700 працівників.
ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» - компанія, яка дбає про свою ділову репутацію і турбується про свій імідж, адже електропостачання споживачам має бути якісним і надійним, а ділове спілкування, врегулювання відносин і різних питань сьогодні має бути таким, що відповідає сучасним вимогам. З цією метою у 2012 році ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» відкрило Сервісний центр по обслуговуванню споживачів області. У Центрі діють інформаційно-консультативний центр, відділення банку, страхової компанії. Для зручності відвідувачів працюють підрозділи ПАТ «ЕК «Житомиробленерго», які узгоджують та видають дозвільні документи на приєднання до електричних мереж та виготовляють проекти.
Довідково: публічне акціонерне товариство «Енергопостачальна компанія «Житомиробленерго» – це найбільше в області підприємство, яке якісно забезпечує життєдіяльність економіки та населення Житомирщини.
Компанія обслуговує 36 тис. км. ліній електропередачі напругою 0,4-110 кВ. Площа постачання електричної енергії – 29,827 тис. кв. км.
Найбільше уваги ПАТ «ЕК „Житомиробленерго» приділяє вдосконаленню своїх найперших і найголовніших функцій – енергопостачанню підприємств, установ, організацій та покращенню обслуговування споживачів побутового сектору. Це компанія, для якої впровадження новітніх технологій, є шляхом удосконалення робочих процесів, що в свою чергу підвищує ефективність господарювання.
Компанія першою серед українських енергопостачальних компаній впровадила автоматизовану систему комерційного обліку електроенергії і першою в Україні перейшла на нові взаємостосунки з ДП “Енергоринок”, забезпечивши найоперативніший комерційний облік спожитої в області електроенергії та систему розрахунків за неї.
Голова правління багато уваги приділяє популяризації серед працівників компанії здорового способу життя. ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» одне з найактивніших у Житомирській області у напрямку розвитку фізичної культури і спорту у виробничих колективах, організації змістовного дозвілля працівників. Подією обласного масштабу було відкриття Компанією спортивного комплексу «Енергія».
Прес-служба облдержадміністрації
У Житомирі відзначили День енергетика
У Житомирі відзначили День енергетика

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: