Сесія Житомирської міської ради не відбулася через відсутність кворуму » Новини Житомира
 
 


Сесія Житомирської міської ради не відбулася через відсутність кворуму

Автор: news_maker від 25-12-2013, 16:18, переглядів: 1 422

Сесія Житомирської міської ради не відбулася через відсутність кворуму

Перенесена на сьогодні, 25 грудня 2013 року, сесія Житомирської міської ради не відбулася через відсутність кворуму. Таким чином депутати не долали заветоване міським головою рішення щодо розпуску виконавчого комітету.

Депутат міської ради, заступник голови регламентної комісії Зінаїда Стрякіна наголосила, що сесію перенесено саме на 25 грудня за клопотанням більшості членів регламентної комісії. Депутат наголошує – вето не подолане: «Якщо ми в будь-якій формі не подолали вето, значить, рішення, яке ми прийняли з цього питання, не є дійсним».

Серед інших питань, які мали розглядатися на сесії – важливі для багатьох житомирян земельні питання (оформлення земельних ділянок під житловими будинками, де люди живуть вже десятки років, продовження договорів оренди під промисловими виробничими підприємствами, неприйняття чого, відповідно, призводить до втрат міського бюджету), затвердження змін у бюджеті 2013 року.

Мер Житомира Володимир Дебой привітав депутатів із наступаючими святами та закликав усіх активно долучатися до розгляду питань на депутатських комісіях, щоб бюджет Житомира на 2014 рік прийняти під час наступного засідання.

«Сьогоднішня сесія – це логічне завершення спроби розпуску виконавчого комітету. Ми змогли зберегти виконавчий комітет і прийняти соціально важливі рішення виконкому щодо виплати заробітної плати освітянам, медичним працівникам та працівникам соціальної сфери. Якби не відбулося засідання виконавчого комітету, то Новий рік ми зустрічали б із боргами по заробітній платі, з боргами на комунальних підприємствам за різницю у тарифах та десятками інших невирішених питань», – сказав Володимир Дебой сьогодні під час брифінгу.

Керівник міста повідомив, що до Нового року відбудеться ще одне позачергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуть питання щодо зменшення тарифів, що пов’язано зі зниженням ціни на газ для України.

«Скільки буде моєї сили, моїх можливостей і довіри житомирян, стільки я не дозволю у місті створювати колапс. Я даю можливість демократично вирішувати питання. Я хочу, щоб всі почули, зрозуміли і записали: створити у виконавчому комітеті колапс, а потім і на сесії, я не дозволю», – сказав мер Житомира Володимир Дебой.

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: