Житомирське ТТУ відновило тролейбус, якому 6 років » Новини Житомира
 
 


Житомирське ТТУ відновило тролейбус, якому 6 років

Автор: news_maker від 13-01-2014, 15:49, переглядів: 2 895

Житомирське ТТУ відновило тролейбус, якому 6 років

Близько 60 тис. грн. витратило КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» на ремонт чергового тролейбусу. Про це повідомив начальник КП «ЖТТУ» Олег Таможський.

За його словами, тролейбус ЛАЗ декілька років перебував у черзі на ремонт. 13 січня 2014 року, відремонтована машина за інвентарним номером — 2074 готова до перевезення пасажирів у м. Житомирі.

На презентацію тролейбуса завітали Житомирський міський голова Володимир Дебой і заступник міського голови Юрій Мойсеєв.

«Це вже 19 машина, яка за три роки поповнила підприємство. Щиро дякую працівникам за те, що на лінію знову виходить відремонтований тролейбус. Ми по-доброму починаємо новий 2014 рік. Сподіваюся, що й у цьому році ми закладемо з бюджету міста кошти на ремонт тролейбусів і трамваїв», – підкреслив Володимир Дебой.

Мер Житомира наголосив, що крім ремонту та відновлення старих машин, заплановано спрямування коштів на закупівлю нової техніки.

«Ми будемо звертатися і в область з проханням виділити кошти з обласного бюджету для придбання нових тролейбусів, адже при формуванні обласного бюджету Житомир сплачує значні податки. Ми будемо робити все, щоб збільшувати кількість робочих місць та зміцнювати матеріально-технічну базу підприємства», – зазначив Володимир Дебой.
Житомирське ТТУ відновило тролейбус, якому 6 років

Категорія: Новини / Відео / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: