У Бердичеві відзначили найуспішніших жителів » Новини Житомира
 
 


У Бердичеві відзначили найуспішніших жителів

Автор: news_maker від 14-01-2014, 20:03, переглядів: 1 588

У Бердичеві відзначили найуспішніших жителів

Традиційно у свято Старого Нового року в Бердичеві в міському Палаці культури імені О. Шабельника відбулася щорічна восьма церемонія відзначення перемог, успіхів та здобутків жителів міста. Почесні нагороди, дипломи та подяки за досягнуті визначені успіхи у різних напрямках діяльності, за підсумками 2013 року, отримали більше 400 бердичівлян та 20 колективів. Цьогорічна церемонія відзначення найкращих мала назву «Люби своє місто!».
На святкову церемонію вручення відзнак традиційно завітав голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський. Вітаючи міську громаду та гостей міста, голова обласної ради наголосив, що для нього особисто є дуже почесним щороку вітати бердичівлян, які докладають вагомих зусиль для того, щоб про їхнє рідне місто із захопленням говорили на Житомирщині, в Україні та далеко за її межами. «Я пишаюся здобутками трудолюбивих, натхненних та цілеспрямованих жителів Бердичева у виробництві, медицині, освіті, культурі, спорті, мистецтві та інших напрямках. Ціную внесок всіх та кожного у спільний добробут та процвітання міста. Сьогодні Бердичів – одне із найкрасивіших, найцікавіших та найяскравіших міст області. Він – серед лідерів в освоєнні нових видів сучасної продукції, пропозиції людям добротних послуг, наданні доступної освіти, удосконалення медичної допомоги, створення умов для належного відпочинку, дозвілля, занять спортом, примноження духовно-культурних традицій тощо. Головним рушієм досягнення успіхів та перемог вважаю велику силу любові до землі, на якій народився і якій прислужився», - сказав Йосип Запаловський. Він також додав, що йому подобається бувати в Бердичеві не тільки на свято, а ц у будень, відкривати нові підприємства, соціальні заклади, брати участь у представленні нових талантів. Голова обласної ради подякував жителям Бердичева за гідну працю на благо рідного міста і побажав нових здобутків в ім’я його уславлення.
Йосип Запаловський вручив нагороди за досягнуті успіхи в особливо почесних напрямках - «Його величність виробник», «Працею звеличені», Розквітни, відродись, зрости» З рук керівника обласної ради їх отримали кілька десятків підприємців, виробничників, меценатів, серед яких – немало депутатів обласної та міської рад. Зокрема, ці люди доклали значних зусиль для економічного процвітання міста та поліпшення його благоустрою, відродження стадіонів, реконструкції та нічного освітлення площ, вулиць.
Учасників святкової церемонії привітав та вручив святкові відзнаки міський голова Бердичева Василь Мазур. У своєму вітальному слові бердичівський міський голова наголосив, що люди є найбільшою гордістю кожного міста. Адже саме вони творять його історію, розбудовують його для наступних поколінь. Він закликав всіх присутніх ще палкіше любити Бердичів. «Ваші перемоги, здобутки і досягнення це – справжня слава, любов та гордість Бердичева!»», - сказав він, звертаючись до громади міста.
Серед інших напрямків, за яким вшановували жителів міста Бердичів були такі: «Історію пише Бердичів», «Найкращі в освіті», «Пізнавай, твори, перемагай!», «Бердичів – муза для митців», «Найкращі у спорті!», «Славімо рідне місто» та інші.
Відбувся святковий концерт.

Прес-служба обласної ради
У Бердичеві відзначили найуспішніших жителів
У Бердичеві відзначили найуспішніших жителів

Категорія: Новини / Фото

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: