Земельна ділянка для багатоповерхового житлового будівництва в районі вул. Ватутіна належить Оліївській сільській раді » Новини Житомира
 
 


Земельна ділянка для багатоповерхового житлового будівництва в районі вул. Ватутіна належить Оліївській сільській раді

Автор: news_maker від 17-04-2012, 19:12, переглядів: 2 498

Земельна ділянка для багатоповерхового житлового будівництва в районі вул. Ватутіна належить Оліївській сільській раді

Актуальними на сьогодні залишаються питання розмежування міських земель. Управління регулювання земельних відносин Житомирської міської ради планує проводити роботи щодо упорядкування меж міста. Під час робочої поїздки по місту з метою з’ясування проблемних питань та шляхів їх вирішення міський голова Володимир Дебой звернув увагу на невпорядковану неприбрану ділянку по вулиці Ватутіна.

Як було з’ясовано, масиви земель, які безпосередньо примикають до вул. Ватутіна, вул. Малинської та вул. Народницької і межують з територією Житомирського агротехнічного коледжу включені в межі с. Оліївка. Рішення про це було прийнято сімнадцятою сесією Житомирської обласної ради четвертого скликання від 03.12.2004 року № 549 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої області».

У 2005 році рішенням Оліївської сільської ради Житомирського району земельна ділянка площею понад 10,0 га для багатоповерхового житлового будівництва в районі вул. Ватутіна передана ТОВ «Олвіта-Буд» в оренду. Згідно земельно-облікових даних земельна ділянка розташована за адміністративними межами міста Житомира на території с. Оліївка Житомирського району Житомирської області.

Хто ж доглядатиме цю територію та нестиме за неї відповідальність? Формально – Оліївська сільська рада. А практично більшість житомирян і не здогадується, що це не міська територія і звичайно, закидає міській владі звинувачення в усіх негараздах щодо її упорядкування.

Тому сьогодні міська влада акцентує увагу на тому, що питання розмежування територій є також питанням відповідальності.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: