У Житомирі мітингувальники перекрили вулицю Велику Бердичівську » Новини Житомира
 
 


У Житомирі мітингувальники перекрили вулицю Велику Бердичівську

Автор: news_maker від 23-01-2014, 22:33, переглядів: 1 620

У Житомирі мітингувальники перекрили вулицю Велику Бердичівську

Увечері 23 січня люди зібралися на мітинг у центрі Житомира, біля пам'ятника Корольову. Мітинг розпочався близько 18.00, в пам'ять про загиблих в Києві люди запалили свічки і поставили їх на асфальт. Через кілька хвилин після початку мітингу вхід в будівлю облдержадміністрації, яка знаходиться на майдані Корольова, був заблокований міліціонерами.

Близько 19.30 людей на площі було вже близько трьох тисяч, вони були налаштовані рішуче і вимагали відправити мера Житомира Володимира Дебоя і губернатора Сергій Рижука у відставку. Місцеві депутати намагалися переконати людей не вживати радикальних дій, але мітингувальники заблокували рух на вулиці Великій Бердичівській, яка знаходиться між будівлею облдержадміністрації та мерії: групи людей безперервно ходять по пішохідному переходу.

На 21:40 під стінами облдержадміністрації та облради залишилося близько двох сотень людей. Частина з них - молоді люди, які прийшли на майдан, оголосивши про себе кричалкою "Правий сектор", вони виглядають радикально налаштованими. Двері облдержадміністрації в 3-4 ряди охороняють понад 50 міліціонерів і співробітників ППС. Мітингувальники стоять і кричать практично впритул до міліціонерів.

У Житомирі мітингувальники перекрили вулицю Велику Бердичівську

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: