У Житомирі на майдані Корольова розпочався мітинг » Новини Житомира
 
 


У Житомирі на майдані Корольова розпочався мітинг

Автор: news_maker від 24-01-2014, 12:51, переглядів: 2 185

У Житомирі на майдані Корольова розпочався мітинг

24 січня після 12.00 на майдані Корольова в Житомирі розпочався мітинг, на який прийшло кілька сотень людей. У будівлі облдержадміністрації, яку напередодні ввечері намагалися штурмувати, знаходяться декілька сотень міліціонерів. Об 11.00 почалося засідання виконкому Житомирської міськради, на якому обговорюють звернення з приводу ситуації в Україні.

Члени виконкому хочуть вислухати вимоги ініціативної групи мітингувальників, які починають збиратися під будівлею мерії, і намагаються сформулювати свою позицію, щоб її врахувала редакційна група, яка готує текст звернення на позачергову сесію. Кожен з присутніх висловлює свої пропозиції, а мер Житомира Володимир Дебой з коментарем "так от, хлопчики і дівчатка» зачитав новини з регіонів, де керівники пишуть заяви про відставку.

Виконком вирішив відправити до мітингувальників Олександра Бочковського, Петра Кудряшова, Віктора Ткачука, Сергія Сухомлина та Валерія Марчевського.
На 13:00 учасники мітингу на площі Корольова прийшли до Житомирської мерії і вимагають, щоб до них вийшов мер Володимир Дебой, а міськвиконком за 10 хвилин визначився зі своїм рішенням з приводу ситуації в країні.
У Житомирі на майдані Корольова розпочався мітинг

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: