Святкування в Житомирі 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні розпочнеться 7 травня » Новини Житомира
 
 


Святкування в Житомирі 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні розпочнеться 7 травня

Автор: news_maker від 20-04-2012, 21:19, переглядів: 2 538

Святкування в Житомирі 67 річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні розпочнеться 7 травня

Розпочнеться святкування вже 7 травня – в цей день о 12 годині заплановано урочистості в облмуздрамтеатрі. Що ж до планів на сам День Перемоги, то він розпочнеться з традиційної урочистої ходи через Площу Перемоги до Монументу Слави, де о 10.45 проходитиме мітинг-реквієм. По завершенню клуб військово-історичної реконструкції "Червона зірка" представить імітацію бою часів Великої Вітчизняної з використанням піротехніки.

"Цьогоріч ми плануємо розширити географію святкування в Житомирі", – каже начальник управління культури міськради Лариса Харчук:"Це традиційно – Монумент Слави. А ще торговий центр "Глобал UA", який виявив ініціативу і зголосився допомогти у проведенні свята. Крім того, по місту Житомиру планується створити 3 військово-поетично-патріотичних мобільних майданчики. Вони будуть розташовуватися на Площі Перемоги, біля арки в Парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна та біля кінотеатру "Жовтень"

На усіх майданчиках проводитиметься соціальна акція "Дзвінок фронтовому другу". Обіцяють організатори і традиційну виставку військової техніки, і військово-польову кухню. Увечері на Монументі Слави викладатимуть зірку із 1418 ліхтариків – рівно стільки днів тривала війна. Завершиться дійство о 21 годині святковим салютом.

Категорія: Новини

Афіша фільмів на KINOafisha.ua.
Повна картина найважливіших новин в Україні та світі на http://ukr.net. TVgid.ua - телепрограма он-лайн.
Купити авто Nissan.

Є що додати? Чекаємо на Вашу думку в коментарях: